Abemad
2 spsk. Lakridspulver
2 ml. Rød
2 ml. Anis
2 ml. Kokos
Abrikos
3 ml. Abrikos
1 tsk. Citronsyre
Abrikos
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Orange (Mørk)
2 ml. Abrikos
Abrikos-rus
1 tsk. Citronsyre
½ ml. Orange (Mørk)
2 ml. Abrikos
4 ml. Cognac
Alliance
1 tsk. Citronsyre
1 ml. Rød
1 ml. Fersken
1 ml. Jordbær
1 ml. Grapefrugt
Althea
4 ml. Gul
4 dr. Orange (Mørk)
2 ml. Bergamotte
Ananas
3 ml. Ananas
1 tsk. Citronsyre
Ananas
2 tsk. Citronsyre
4 ml. Gul
1 ml. Ananas
Anarkistbolsjer
2 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Grøn
2 spsk. Salmiakpulver
1 ml. Kiwi
Anismynte
1,5 ml. Rød
2 ml. Anis
½ ml. Pebermynte
Appelsin
3 ml. Appelsin
1 tsk. Citronsyre
Appelsin
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Orange (Mørk)
2 ml. Appelsin
Astronauter
Del 1 ¾ Massen
1 tsk. Citronsyre
½ tsk. Hvid Pulve
1 ml. Anis
1 ml. Kirsebær
Del 2 ¼ Massen
3 dr. Sort
1 ml. Chokolade
Babymad
1 tsk. Citronsyre
1 ml. Grøn
1,5 ml. Blå
1 tsk. Hvid Pulve
1 ml. Æble
2 ml. Pære
2 ml. Banan
Banan
3 ml. Banan
1 tsk. Citronsyre
Banan
1 tsk. Citronsyre
4 ml. Gul
1 tsk. Hvid Pulve
3 ml. Banan
Bananasplit
1 tsk. Citronsyre
4 ml. Gul
2 ml. Banan
½ ml. Jordbær
2 ml. Chokolade
Banandrøm
4 ml. Gul
4 ml. Banan
4 ml. Cognac
Bismarksklumper
Del 1 ¾ Massen
1 tsk. Hvid Pulve
1 ml. Pebermynte
1 ml. Eucalyptus
Del 2 ¼ Massen
1 ml. Rød
Lav rød og hvidstribede bolsjer
Black out
2 ml. Sort
½ ml. Mocca (Kaffe)
4 ml. Cognac
Blomme
3 ml. Blomme
1 tsk. Citronsyre
Blomme
1 tsk. Citronsyre
1 ml. Rød
1 ml. Blomme
Blå qvikke
2,5 ml. Blå
4 tsk. Salmiakpulver
0,75 tsk. Mentholkrystal
2 ml. Anis
1 ml. Eucalyptus
Blåbær
3 ml. Blåbær
1 tsk. Citronsyre
Boysenbær
3 ml. Boysenbær
1 tsk. Citronsyre
Brombær
3 ml. Brombær
1 tsk. Citronsyre
Brombær
2 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Rød
2 ml. Brombær
Brumbassser
2 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Rød
1 ml. Brombær
1 ml. Appelsin
Café Olé
½ ml. Brun
1 ml. Flødecreme
½ ml. Mocca (Kaffe)
Café Olivia
½ tsk. Hvid Pulve
1 ml. Mocca (Kaffe)
4 ml. Flødekaramel
2 ml. Rom
California
2 tsk. Citronsyre
½ ml. Orange (Mørk)
1 ml. Appelsin
1 ml. Grapefrugt
Calypso
1 tsk. Citronsyre
½ ml. Orange (Mørk)
2,5 ml. Gul
½ ml. Ananas
1 ml. Abrikos
Cappuccino
1 spsk. kakaopulver
½ ml. Mocca (Kaffe)
1 ml. Vanille
1 ml. Flødecreme
Champagnebrus
3 ml. Champagnebrus
1 ml. Citronsyre
Cherry-cola
1 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Rød
1 ml. Kirsebær
3 ml. Cola
Chok-amok
1 ml. Brun
10 dr. Orange (Mørk)
2 ml. Chokolade
1 dr. Ingefær
Chokolade
1,5 ml. Brun
2 ml. Chokolade
Chokomel
3 ml. Flødekaramel
1 ml. Chokolade
Evt. knuste hårde flødekarameller
Citron
2 ml. Citron
1 tsk. Citronsyre
Citrus-lime
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Citrus-Lime
Cognac
1 ml. Gul
6 ml. Cognac
Cola
3 ml. Cola
1 tsk. Citronsyre
Colabolsjer
1 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Brun
6 ml. Cola
Dalmantiner
1,5 spsk. Salmiakpulver
2 spsk. lakridskrymmel
Lakridskrymmelen æltes ind i massen så den sætter sig som sorte pletter i den hvide masse.
Dameskrå
2 ml. Sort
2 ml. Salmiakpulver
1 ml. Anis / stjerneanisolie
Dronningen af Danmark
Del 1 ⅔ Massen
1 tsk. Citronsyre
½ tsk. Hvid Pulve
1 ml. Grøn
2 ml. Ananas
½ ml. Flødecreme
1 ml. Vanille
Del 2 ⅙ Massen
1 knivspid Hvid Pulve
Del 3 ⅙ Massen
1 knivspid Gul
Bolsjet kan også laves med de samme smagsstoffer, men kun med gul farve
Dræbersnegle
1 tsk. Citronsyre
½ ml. Orange (Mørk)
1 knivspid Mentholkrystal
2 ml. Anis
Klip bolsjer på tværs og rul dem let, så de ligner snegle
Eucalyptus
1 ml. Grøn
1,5 ml. Eucalyptus
Fersken
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Fersken
Fersken
2 tsk. Citronsyre
2 ml. Gul
6 dr. Orange (Mørk)
2 ml. Fersken
Filurer
1 tsk. Citronsyre
1 spsk. kakaopulver
2 ml. Abrikos
1 ml. Lime
Flødebolsjer
½ tsk. Hvid Pulve
1 ml. Flødecreme
Flødekaramelbolsjer
1,5 ml. Brun
4 ml. Flødecreme
Friske spejdere
3 spsk. Lakridspulver
2 spsk. Salmiakpulver
½ tsk. Mentholkrystal
1 ml. Anis / stjerneanisolie
Fyldte chokolader
1 ml. Brun
4 ml. Cognac
2 ml. Chokolade
Granatæble
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Granatæble
Grape
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Grapefrugt
Grape
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Grøn
1,5 ml. Grapefrugt
Grønne dæmoner
1 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Grøn
½ ml. Gul
2 tsk. Salmiakpulver
1 ml. Kiwi
Grønne grise
2 spsk. Salmiakpulver
1 ml. Grøn
2 ml. Eucalyptus
2 ml. Anis / stjerneanisolie
Havanna
Del 1 ½ Massen
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Orange (Mørk)
1 ml. Abrikos
Del 2 ½ Massen
1 knivspid Rød
1 ml. Lime
Træk noget af massen, lav striber
Hawai spsk ?
2 spsk. Citronsyre
4 ml. Gul
1 ml. Lime
½ ml. Ananas
Heavy greens
½ tsk. Hvid Pulve
2,5 ml. Grøn
4 spsk. Salmiakpulver
1 ml. Eucalyptus
Hindbær
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Hindbær
Hindbær
1,5 ml. Rød
½ tsk. Hvid Pulve
1 ml. Hindbær
2 tsk. Citronsyre
Hindbærkys
1 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Rød
½ ml. Hindbær
2 ml. Chokolade
Honningmelon
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Honning Melon
Honolulubolsjer
2 ml. Kokos
1 ml. Rom
1 spsk. kakaopulver
Hot chokolate
Del 1 ½ Massen
1 spsk. kakaopulver
3 ml. Chokolade
Del 2 ½ Massen
1 tsk. Hvid Pulve
1 ml. Cayenne peber
Lav en pølse af den røde del, og en flad plade af den brune
Hvepse
Del 1 ¼ Massen
3 dr. Sort
1 spsk. Lakridspulver
1 ml. Cayenne peber
Del 2 ¾ Massen
1 tsk. Citronsyre
1 knivspid Gul
2 spsk. Salmiakpulver
1 ml. Citron
Lav striber, gør pølsen lidt flad og klip bolsjerne lige over, så de ligner aflange hvepse
Hyldeblomst
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Hyldeblomst
Indianerhyl
5 spsk. Lakridspulver
2 spsk. Salmiakpulver
1 ml. Sort
1 ml. Cayenne peber
Vend bolsjerne i lakridsekstrakt
Ingefærbolsjer
1 ml. Gul
1 ml. Ingefær
Jamaica-bolsjer
1 knivspid Rød
2 ml. Banan
1 ml. Appelsin
½ ml. Ananas
1 ml. Rom
Jordbær
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Jordbær
Jordbær
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Rød
2 ml. Jordbær
Jordbær med fløde
Del 1 ½ Massen
½ tsk. Citronsyre
1 ml. Rød
2 ml. Jordbær
Del 2 ½ Massen
1 ml. Flødecreme
½ tsk. Hvid Pulve
Lav stribede bolsjer, tryk dem straks flade med en gaffel
Kakaobolsjer
3 spsk. kakaopulver
1 ml. Appelsin
Kamæleoner
Del 1 ⅓ Massen
2 tsk. Citronsyre
½ tsk. Hvid Pulve
1 ml. Grapefrugt
Del 2 ⅓ Massen
1 ml. Grøn
1 ml. Lime
Del 3 ⅓ Massen
1 knivspid Gul
Kirsebær
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Kirsebær
Kirsebær
2 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Rød
2 ml. Kirsebær
Kiwi
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Kiwi
Kiwi
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Grøn
1 ml. Kiwi
Kloakslam
½ tsk. Hvid Pulve
1,5 ml. Grøn
2 spsk. Salmiakpulver
3 spsk. Lakridspulver
1 ml. Cayenne peber
Kokomynte
1 ml. Grøn
½ ml. Pebermynte
4 ml. Kokos
Kokosboller
1 ml. Brun
1 ml. Flødecreme
2 ml. Kokos
2 ml. Chokolade
Kokosbolsjer
½ tsk. Hvid Pulve
4 ml. Kokos
Evt. 3 spsk. kokosmel
Kongen af Danmark
1,5 ml. Anis / stjerneanisolie
Kongen af Danmark
1,5 ml. Rød
1,5 ml. Anis / stjerneanisolie
Kris-kras
Del 1 ¾ Massen
1,5 ml. Gul
2 spsk. Salmiakpulver
1 tsk. Mentholkrystal
1 ml. Anis
½ ml. Eucalyptus
Del 2 ¼ Massen
½ ml. Grøn
Lav gule bolsjer med grønne striber
Krydderkaffe bolsjer
1 ml. Brun
1 ml. Mocca (Kaffe)
1 ml. Appelsin
1 dr. Kanel
1/2 af massen, læg det sammen, klip og rul bolsjerne runde
Lakrids-salmiak
5 spsk. Lakridspulver
2 spsk. Salmiakpulver
1 ml. Anis
Vend bolsjerne i lakridsekstrakt
Lakridsbolsjer, gammeldags
2 spsk. Lakridspulver
3 ml. Sort
1 ml. Anis / stjerneanisolie
Lakridskaramelbolsjer
2 ml. Flødekaramel
2 spsk. Lakridspulver
1 tsk. Salmiakpulver
Leni's Kloakslam
2 spsk. Salmiakpulver
3 spsk. Lakridspulver
1 ml. Cayenne peber
Lime
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Lime
Lime
2 tsk. Citronsyre
4 ml. Gul
5 dr. Grøn
1,5 ml. Lime
Lolitas favorit
2 spsk. Lakridspulver
2 spsk. Banan
Rul evt. bolsjerne i lakridsekstrakt
Majacuja
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Maracuja
Malibu bolsjer
1 tsk. Hvid Pulve
2 ml. Kokos
1 ml. Rom
Mandarin
2 tsk. Citronsyre
½ ml. Orange (Mørk)
1,5 ml. Mandarin
Mango
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Mango
Mango
2 tsk. Citronsyre
4 ml. Gul
4 ml. Mango
Mentholbolsjer
2 tsk. Hvid Pulve
2 ml. Blå
0,8 tsk. Mentholkrystal
Mexikaffe bolsjer
1 ml. Sort
1 ml. Mocca (Kaffe)
2 ml. Flødekaramel
1 dr. Kanel
Milkshakebolsjer
1 ml. Flødecreme
1 spsk. kakaopulver
2 ml. Kokos
Mon cheribolsjer
Del 1 ¾ Massen
1 tsk. Citronsyre
1 ml. Rød
1 ml. Kirsebær
2 ml. Chokolade
Del 2 ¼ Massen
3 dr. Sort
Lav stribede bolsjer
Myntechock
1 ml. Brun
2 ml. Chokolade
1 ml. Pebermynte
Træk massen skinnende
Negerkys
Del 1 ¾ Massen
1 tsk. Hvid Pulve
1 ml. Flødecreme
3 ml. Chokolade
Del 2 ¼ Massen
2 ml. Brun
Lav stribede bolsjer
Panama bolsjer
2 spsk. kakaopulver
1 ml. Flødecreme
2 ml. Rom
2 ml. Cognac
Passionsfrugt
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Passionsfrugt
Passionsfrugt
1 tsk. Citronsyre
½ ml. Orange (Mørk)
4 ml. Passionsfrugt
Peach melba
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Orange (Mørk)
1 ml. Honning
1 ml. Fersken
½ ml. Hindbær
Pebermyntebolsjer
1 tsk. Hvid Pulve
1 ml. Blå
1,5 ml. Pebermynte
Pink-fantasi
2 tsk. Citronsyre
½ tsk. Hvid Pulve
1 ml. Rød
1 ml. Appelsin
1 ml. Grapefrugt
Træk 1/2 af massen og lav striber
Pinocolada
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Pinacolada
Polarbjørne
1 tsk. Hvid Pulve
3 spsk. Salmiakpulver
1 ml. Pebermynte
Træk massen til den bliver blank
Pyjamas
1 tsk. Hvid Pulve
2 ml. Blå
1 spsk. Salmiakpulver
½ ml. Eucalyptus
1 ml. Æble
Træk 2/3 af massen lysere. Lav stribede bolsjer
Pære
2 tsk. Citronsyre
3 ml. Gul
½ ml. Grøn
4 ml. Pære
Pærer
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Pære
Pærevælling
2 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Grøn
3 ml. Grøn
3 ml. Pære
½ ml. Lime
½ ml. Bergamotte
Rabarber
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Rabarber
Rabarber
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Grøn
1 ml. Rød
1 ml. Pære
2 ml. Rabarber
Ravklumper
1 tsk. Citronsyre
1 ml. Orange (Mørk)
½ ml. Ananas
1 tsk. Salmiakpulver
2 ml. Mango
Træk 3/4 af massen og lav striber
Rom & Cola bolsjer
½ ml. Citronsyre
1 ml. Brun
2 ml. Rom
4 ml. Cola
Rombolsjer (Jamaica-rom)
1 ml. Brun
2 ml. Rom
Træk evt. massen lysere
Romtoddybolsjer
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Gul
1 ml. Rom
Røde hunde
2 tsk. Citronsyre
2 spsk. Salmiakpulver
1,5 ml. Rød
Skildpadder
1 spsk. kakaopulver
4 ml. Cognac
1 ml. Flødecreme
½ ml. Pebermynte
Skovbær
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Skovbær
Skovbær
2 tsk. Citronsyre
1,5 ml. Rød
1,5 ml. Skovbær
Skovturs
Del 1 ¾ Massen
1 tsk. Citronsyre
1 tsk. Hvid Pulve
1 ml. Skovbær
½ ml. Hindbær
1 ml. Jordbær
Del 2 ¼ Massen
1 knivspid Rød
Lav hvide bolsjer med røde striber. Træk evt. 1/2 af den røde masse
Skrub af bolsjer
½ ml. Brun
½ ml. Mocca (Kaffe)
1 ml. Flødecreme
4 ml. Cognac
Træk 1/2 af massen. Lav striber.
Skumbananbolsjer
Del 1 ½ Massen
1 spsk. kakaopulver
1 ml. Chokolade
Del 2 ½ Massen
3 ml. Gul
½ tsk. Hvid Pulve
2 ml. Banan
Lav en pølse af den gule, og 2 pølser brun, der sættes på hver side af den gule. Gør denne pølse flad og klip lige over, så bolsjerne ligner bananer.
Skønheden og udyret
Del 1 ¾ Massen
1 tsk. Citronsyre
1 spsk. Salmiakpulver
½ tsk. Hvid Pulve
1,5 ml. Rød
2 ml. Hindbær
Del 2 ¼ Massen
3 dr. Sort
Lav lyserøde bolsjer med sorte striber
Solbær
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Solbær
Solbær
2 dr. Sort
1,5 ml. Rød
1,5 ml. Solbær
Solskins
½ ml. Orange (Mørk)
2 ml. Solbær
1 ml. Appelsin
Træk 1/2 af massen. Lav striber
Solstik
3 spsk. Lakridspulver
1 tsk. Citronsyre
2 ml. Solbær
Spejderhagl
3 spsk. Lakridspulver
2 spsk. Salmiakpulver
1 ml. Anis / stjerneanisolie
Rul bolsjerne runde og vend dem i lakridsekstrakt
Spøgelsesbolsjer
Del 1 ½ Massen
½ ml. Sort
2 spsk. Lakridspulver
1 spsk. Salmiakpulver
Del 2 ½ Massen
1 ml. Grøn
1 ml. Eucalyptus
Lav en pølse af 1/3 af den sorte masse og læg et slag af den grønne udenom. Læg så det sidste sorte yderst. Del pølsen i 3 pølser og læg dem sammen.
Stikkelsbær
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Stikkelsbær
Stikkelsbær
4 ml. Gul
6 dr. Grøn
1 ml. Kiwi
2 tsk. Citronsyre
(Kiwi og stikkelsbær smager næsten ens)
Sure kællinger
2 tsk. Citronsyre
4 ml. Gul
1 ml. Citron
1 ml. Ananas
1 ml. Appelsin
Sweet & hot
Del 1 ½ Massen
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Orange (Mørk)
1,5 ml. Appelsin
Del 2 ½ Massen
½ tsk. Hvid Pulve
1 ml. Cayenne peber
Lav 2 lige store plader af de to halvdele, læg dem ovenpå hinanden og rul dem i en spiral.
Syrlige drops
2 tsk. Citronsyre
4 ml. Gul
1,5 ml. Citron
Sælunger
1,5 ml. Grøn
2 spsk. Salmiakpulver
2 ml. Eucalyptus
2 ml. Anis / stjerneanisolie
En stang knust engelsk lakrids (Nemmest: Pak det først i en pose, kom det i fryseren, når det er koldt knuses det med en hammer)
Sølvræve
2 ml. Hvid Pulve
0,25 tsk. Mentholkrystal
1 ml. Anis
Bolsjemassen "trækkes" lysegrå
Sørøverbolsjer
1 ml. Flødecreme
½ ml. Ananas
2 ml. Kokos
1 ml. Rom
Tahiti
½ ml. Orange (Mørk)
2 ml. Kokos
½ ml. Ananas
Teenageprutter
1,5 ml. Brun
1 ml. Flødecreme
½ ml. Hindbær
2 ml. Cola
Tranebær
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Tranebær
Tropical
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Tropical
Tropisk frugt
1 tsk. Citronsyre
1 ml. Rød
4 ml. Tropical
Tutti frutti
2 tsk. Citronsyre
½ ml. Orange (Mørk)
3 ml. Tutti-Frutti
Tutti-Futti
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Tutti-Frutti
Vandmelon
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Vandmelon
Vanillebolsjer
2 ml. Vanille
1 tsk. Hvid Pulve
Vanilledrøm
1 ml. Vanille
1 tsk. Hvid Pulve
2 ml. Flødekaramel
Æble
1 tsk. Citronsyre
3 ml. Æble
Æble
2 tsk. Citronsyre
1 ml. Grøn
2 ml. Æble