Opskrifter

Alle

Abemad

2 spsk. Lakridspulver

2 ml. Rød

2 ml. Anis

2 ml. Kokos

Abrikos

3 ml. Abrikos

1 tsk. Citronsyre

Abrikos

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

2 ml. Abrikos

Abrikos-rus

1 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

2 ml. Abrikos

4 ml. Cognac

Alliance

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

1 ml. Fersken

1 ml. Jordbær

1 ml. Grapefrugt

Althea

4 ml. Gul

4 dr. Orange (Mørk)

2 ml. Bergamotte

Ananas

3 ml. Ananas

1 tsk. Citronsyre

Ananas

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1 ml. Ananas

Anarkistbolsjer

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Grøn

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Kiwi

Anismynte

1,5 ml. Rød

2 ml. Anis

½ ml. Pebermynte

Appelsin

3 ml. Appelsin

1 tsk. Citronsyre

Appelsin

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

2 ml. Appelsin

Astronauter

Del 1 ¾   Massen

1 tsk. Citronsyre

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Anis

1 ml. Kirsebær


Del 2 ¼   Massen

3 dr. Sort

1 ml. Chokolade

Babymad

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

1,5 ml. Blå

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Æble

2 ml. Pære

2 ml. Banan

Banan

3 ml. Banan

1 tsk. Citronsyre

Banan

1 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1 tsk. Hvid Pulve

3 ml. Banan

Bananasplit

1 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

2 ml. Banan

½ ml. Jordbær

2 ml. Chokolade

Banandrøm

4 ml. Gul

4 ml. Banan

4 ml. Cognac

Bismarksklumper

Del 1 ¾   Massen

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Pebermynte

1 ml. Eucalyptus


Del 2 ¼   Massen

1 ml. Rød

Lav rød og hvidstribede bolsjer

Black out

2 ml. Sort

½ ml. Mocca (Kaffe)

4 ml. Cognac

Blomme

3 ml. Blomme

1 tsk. Citronsyre

Blomme

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

1 ml. Blomme

Blå qvikke

2,5 ml. Blå

4 tsk. Salmiakpulver

0,75 tsk. Mentholkrystal

2 ml. Anis

1 ml. Eucalyptus

Blåbær

3 ml. Blåbær

1 tsk. Citronsyre

Boysenbær

3 ml. Boysenbær

1 tsk. Citronsyre

Brombær

3 ml. Brombær

1 tsk. Citronsyre

Brombær

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

2 ml. Brombær

Brumbassser

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

1 ml. Brombær

1 ml. Appelsin

Café Olé

½ ml. Brun

1 ml. Flødecreme

½ ml. Mocca (Kaffe)

Café Olivia

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Mocca (Kaffe)

4 ml. Flødekaramel

2 ml. Rom

California

2 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

1 ml. Appelsin

1 ml. Grapefrugt

Calypso

1 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

2,5 ml. Gul

½ ml. Ananas

1 ml. Abrikos

Cappuccino

1 spsk. kakaopulver

½ ml. Mocca (Kaffe)

1 ml. Vanille

1 ml. Flødecreme

Champagnebrus

3 ml. Champagnebrus

1 ml. Citronsyre

Cherry-cola

1 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

1 ml. Kirsebær

3 ml. Cola

Chok-amok

1 ml. Brun

10 dr. Orange (Mørk)

2 ml. Chokolade

1 dr. Ingefær

Chokolade

1,5 ml. Brun

2 ml. Chokolade

Chokomel

3 ml. Flødekaramel

1 ml. Chokolade

Evt. knuste hårde flødekarameller

Citron

2 ml. Citron

1 tsk. Citronsyre

Citrus-lime

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Citrus-Lime

Cognac

1 ml. Gul

6 ml. Cognac

Cola

3 ml. Cola

1 tsk. Citronsyre

Colabolsjer

1 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Brun

6 ml. Cola

Dalmantiner

1,5 spsk. Salmiakpulver

2 spsk. lakridskrymmel

Lakridskrymmelen æltes ind i massen så den sætter sig som sorte pletter i den hvide masse.

Dameskrå

2 ml. Sort

2 ml. Salmiakpulver

1 ml. Anis / stjerneanisolie

Dronningen af Danmark

Del 1 ⅔   Massen

1 tsk. Citronsyre

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Grøn

2 ml. Ananas

½ ml. Flødecreme

1 ml. Vanille


Del 2 ⅙   Massen

1 knivspid Hvid Pulve


Del 3 ⅙   Massen

1 knivspid Gul

Bolsjet kan også laves med de samme smagsstoffer, men kun med gul farve

Dræbersnegle

1 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

1 knivspid Mentholkrystal

2 ml. Anis

Klip bolsjer på tværs og rul dem let, så de ligner snegle

Eucalyptus

1 ml. Grøn

1,5 ml. Eucalyptus

Fersken

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Fersken

Fersken

2 tsk. Citronsyre

2 ml. Gul

6 dr. Orange (Mørk)

2 ml. Fersken

Filurer

1 tsk. Citronsyre

1 spsk. kakaopulver

2 ml. Abrikos

1 ml. Lime

Flødebolsjer

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Flødecreme

Flødekaramelbolsjer

1,5 ml. Brun

4 ml. Flødecreme

Friske spejdere

3 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Salmiakpulver

½ tsk. Mentholkrystal

1 ml. Anis / stjerneanisolie

Fyldte chokolader

1 ml. Brun

4 ml. Cognac

2 ml. Chokolade

Granatæble

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Granatæble

Grape

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Grapefrugt

Grape

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

1,5 ml. Grapefrugt

Grønne dæmoner

1 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Grøn

½ ml. Gul

2 tsk. Salmiakpulver

1 ml. Kiwi

Grønne grise

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Grøn

2 ml. Eucalyptus

2 ml. Anis / stjerneanisolie

Havanna

Del 1 ½   Massen

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

1 ml. Abrikos


Del 2 ½   Massen

1 knivspid Rød

1 ml. Lime

Træk noget af massen, lav striber

Hawai spsk ?

2 spsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1 ml. Lime

½ ml. Ananas

Heavy greens

½ tsk. Hvid Pulve

2,5 ml. Grøn

4 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Eucalyptus

Hindbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Hindbær

Hindbær

1,5 ml. Rød

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Hindbær

2 tsk. Citronsyre

Hindbærkys

1 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

½ ml. Hindbær

2 ml. Chokolade

Honningmelon

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Honning Melon

Honolulubolsjer

2 ml. Kokos

1 ml. Rom

1 spsk. kakaopulver

Hot chokolate

Del 1 ½   Massen

1 spsk. kakaopulver

3 ml. Chokolade


Del 2 ½   Massen

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Cayenne peber

Lav en pølse af den røde del, og en flad plade af den brune

Hvepse

Del 1 ¼   Massen

3 dr. Sort

1 spsk. Lakridspulver

1 ml. Cayenne peber


Del 2 ¾   Massen

1 tsk. Citronsyre

1 knivspid Gul

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Citron

Lav striber, gør pølsen lidt flad og klip bolsjerne lige over, så de ligner aflange hvepse

Hyldeblomst

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Hyldeblomst

Indianerhyl

5 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Sort

1 ml. Cayenne peber

Vend bolsjerne i lakridsekstrakt

Ingefærbolsjer

1 ml. Gul

1 ml. Ingefær

Jamaica-bolsjer

1 knivspid Rød

2 ml. Banan

1 ml. Appelsin

½ ml. Ananas

1 ml. Rom

Jordbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Jordbær

Jordbær

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

2 ml. Jordbær

Jordbær med fløde

Del 1 ½   Massen

½ tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

2 ml. Jordbær


Del 2 ½   Massen

1 ml. Flødecreme

½ tsk. Hvid Pulve

Lav stribede bolsjer, tryk dem straks flade med en gaffel

Kakaobolsjer

3 spsk. kakaopulver

1 ml. Appelsin

Kamæleoner

Del 1 ⅓   Massen

2 tsk. Citronsyre

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Grapefrugt


Del 2 ⅓   Massen

1 ml. Grøn

1 ml. Lime


Del 3 ⅓   Massen

1 knivspid Gul

Kirsebær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Kirsebær

Kirsebær

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

2 ml. Kirsebær

Kiwi

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Kiwi

Kiwi

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

1 ml. Kiwi

Kloakslam

½ tsk. Hvid Pulve

1,5 ml. Grøn

2 spsk. Salmiakpulver

3 spsk. Lakridspulver

1 ml. Cayenne peber

Kokomynte

1 ml. Grøn

½ ml. Pebermynte

4 ml. Kokos

Kokosboller

1 ml. Brun

1 ml. Flødecreme

2 ml. Kokos

2 ml. Chokolade

Kokosbolsjer

½ tsk. Hvid Pulve

4 ml. Kokos

Evt. 3 spsk. kokosmel

Kongen af Danmark

1,5 ml. Anis / stjerneanisolie

Kongen af Danmark

1,5 ml. Rød

1,5 ml. Anis / stjerneanisolie

Kris-kras

Del 1 ¾   Massen

1,5 ml. Gul

2 spsk. Salmiakpulver

1 tsk. Mentholkrystal

1 ml. Anis

½ ml. Eucalyptus


Del 2 ¼   Massen

½ ml. Grøn

Lav gule bolsjer med grønne striber

Krydderkaffe bolsjer

1 ml. Brun

1 ml. Mocca (Kaffe)

1 ml. Appelsin

1 dr. Kanel

1/2 af massen, læg det sammen, klip og rul bolsjerne runde

Lakrids-salmiak

5 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Anis

Vend bolsjerne i lakridsekstrakt

Lakridsbolsjer, gammeldags

2 spsk. Lakridspulver

3 ml. Sort

1 ml. Anis / stjerneanisolie

Lakridskaramelbolsjer

2 ml. Flødekaramel

2 spsk. Lakridspulver

1 tsk. Salmiakpulver

Leni's Kloakslam

2 spsk. Salmiakpulver

3 spsk. Lakridspulver

1 ml. Cayenne peber

Lime

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Lime

Lime

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

5 dr. Grøn

1,5 ml. Lime

Lolitas favorit

2 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Banan

Rul evt. bolsjerne i lakridsekstrakt

Majacuja

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Maracuja

Malibu bolsjer

1 tsk. Hvid Pulve

2 ml. Kokos

1 ml. Rom

Mandarin

2 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

1,5 ml. Mandarin

Mango

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Mango

Mango

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

4 ml. Mango

Mentholbolsjer

2 tsk. Hvid Pulve

2 ml. Blå

0,8 tsk. Mentholkrystal

Mexikaffe bolsjer

1 ml. Sort

1 ml. Mocca (Kaffe)

2 ml. Flødekaramel

1 dr. Kanel

Milkshakebolsjer

1 ml. Flødecreme

1 spsk. kakaopulver

2 ml. Kokos

Mon cheribolsjer

Del 1 ¾   Massen

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

1 ml. Kirsebær

2 ml. Chokolade


Del 2 ¼   Massen

3 dr. Sort

Lav stribede bolsjer

Myntechock

1 ml. Brun

2 ml. Chokolade

1 ml. Pebermynte

Træk massen skinnende

Negerkys

Del 1 ¾   Massen

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Flødecreme

3 ml. Chokolade


Del 2 ¼   Massen

2 ml. Brun

Lav stribede bolsjer

Panama bolsjer

2 spsk. kakaopulver

1 ml. Flødecreme

2 ml. Rom

2 ml. Cognac

Passionsfrugt

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Passionsfrugt

Passionsfrugt

1 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

4 ml. Passionsfrugt

Peach melba

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

1 ml. Honning

1 ml. Fersken

½ ml. Hindbær

Pebermyntebolsjer

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Blå

1,5 ml. Pebermynte

Pink-fantasi

2 tsk. Citronsyre

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Rød

1 ml. Appelsin

1 ml. Grapefrugt

Træk 1/2 af massen og lav striber

Pinocolada

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Pinacolada

Polarbjørne

1 tsk. Hvid Pulve

3 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Pebermynte

Træk massen til den bliver blank

Pyjamas

1 tsk. Hvid Pulve

2 ml. Blå

1 spsk. Salmiakpulver

½ ml. Eucalyptus

1 ml. Æble

Træk 2/3 af massen lysere. Lav stribede bolsjer

Pære

2 tsk. Citronsyre

3 ml. Gul

½ ml. Grøn

4 ml. Pære

Pærer

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Pære

Pærevælling

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Grøn

3 ml. Grøn

3 ml. Pære

½ ml. Lime

½ ml. Bergamotte

Rabarber

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Rabarber

Rabarber

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

1 ml. Rød

1 ml. Pære

2 ml. Rabarber

Ravklumper

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

½ ml. Ananas

1 tsk. Salmiakpulver

2 ml. Mango

Træk 3/4 af massen og lav striber

Rom & Cola bolsjer

½ ml. Citronsyre

1 ml. Brun

2 ml. Rom

4 ml. Cola

Rombolsjer (Jamaica-rom)

1 ml. Brun

2 ml. Rom

Træk evt. massen lysere

Romtoddybolsjer

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Gul

1 ml. Rom

Røde hunde

2 tsk. Citronsyre

2 spsk. Salmiakpulver

1,5 ml. Rød

Skildpadder

1 spsk. kakaopulver

4 ml. Cognac

1 ml. Flødecreme

½ ml. Pebermynte

Skovbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Skovbær

Skovbær

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

1,5 ml. Skovbær

Skovturs

Del 1 ¾   Massen

1 tsk. Citronsyre

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Skovbær

½ ml. Hindbær

1 ml. Jordbær


Del 2 ¼   Massen

1 knivspid Rød

Lav hvide bolsjer med røde striber. Træk evt. 1/2 af den røde masse

Skrub af bolsjer

½ ml. Brun

½ ml. Mocca (Kaffe)

1 ml. Flødecreme

4 ml. Cognac

Træk 1/2 af massen. Lav striber.

Skumbananbolsjer

Del 1 ½   Massen

1 spsk. kakaopulver

1 ml. Chokolade


Del 2 ½   Massen

3 ml. Gul

½ tsk. Hvid Pulve

2 ml. Banan

Lav en pølse af den gule, og 2 pølser brun, der sættes på hver side af den gule. Gør denne pølse flad og klip lige over, så bolsjerne ligner bananer.

Skønheden og udyret

Del 1 ¾   Massen

1 tsk. Citronsyre

1 spsk. Salmiakpulver

½ tsk. Hvid Pulve

1,5 ml. Rød

2 ml. Hindbær


Del 2 ¼   Massen

3 dr. Sort

Lav lyserøde bolsjer med sorte striber

Solbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Solbær

Solbær

2 dr. Sort

1,5 ml. Rød

1,5 ml. Solbær

Solskins

½ ml. Orange (Mørk)

2 ml. Solbær

1 ml. Appelsin

Træk 1/2 af massen. Lav striber

Solstik

3 spsk. Lakridspulver

1 tsk. Citronsyre

2 ml. Solbær

Spejderhagl

3 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Anis / stjerneanisolie

Rul bolsjerne runde og vend dem i lakridsekstrakt

Spøgelsesbolsjer

Del 1 ½   Massen

½ ml. Sort

2 spsk. Lakridspulver

1 spsk. Salmiakpulver


Del 2 ½   Massen

1 ml. Grøn

1 ml. Eucalyptus

Lav en pølse af 1/3 af den sorte masse og læg et slag af den grønne udenom. Læg så det sidste sorte yderst. Del pølsen i 3 pølser og læg dem sammen.

Stikkelsbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Stikkelsbær

Stikkelsbær

4 ml. Gul

6 dr. Grøn

1 ml. Kiwi

2 tsk. Citronsyre

(Kiwi og stikkelsbær smager næsten ens)

Sure kællinger

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1 ml. Citron

1 ml. Ananas

1 ml. Appelsin

Sweet & hot

Del 1 ½   Massen

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Orange (Mørk)

1,5 ml. Appelsin


Del 2 ½   Massen

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Cayenne peber

Lav 2 lige store plader af de to halvdele, læg dem ovenpå hinanden og rul dem i en spiral.

Syrlige drops

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1,5 ml. Citron

Sælunger

1,5 ml. Grøn

2 spsk. Salmiakpulver

2 ml. Eucalyptus

2 ml. Anis / stjerneanisolie

En stang knust engelsk lakrids (Nemmest: Pak det først i en pose, kom det i fryseren, når det er koldt knuses det med en hammer)

Sølvræve

2 ml. Hvid Pulve

0,25 tsk. Mentholkrystal

1 ml. Anis

Bolsjemassen "trækkes" lysegrå

Sørøverbolsjer

1 ml. Flødecreme

½ ml. Ananas

2 ml. Kokos

1 ml. Rom

Tahiti

½ ml. Orange (Mørk)

2 ml. Kokos

½ ml. Ananas

Teenageprutter

1,5 ml. Brun

1 ml. Flødecreme

½ ml. Hindbær

2 ml. Cola

Tranebær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Tranebær

Tropical

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Tropical

Tropisk frugt

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

4 ml. Tropical

Tutti frutti

2 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

3 ml. Tutti-Frutti

Tutti-Futti

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Tutti-Frutti

Vandmelon

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Vandmelon

Vanille

2 ml. Vanille

Vanillebolsjer

2 ml. Vanille

1 tsk. Hvid Pulve

Vanilledrøm

1 ml. Vanille

1 tsk. Hvid Pulve

2 ml. Flødekaramel

Æble

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Æble

Æble

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

2 ml. Æble

Frugtbolsjer

Abrikos

3 ml. Abrikos

1 tsk. Citronsyre

Abrikos

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

2 ml. Abrikos

Alliance

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

1 ml. Fersken

1 ml. Jordbær

1 ml. Grapefrugt

Althea

4 ml. Gul

4 dr. Orange (Mørk)

2 ml. Bergamotte

Ananas

3 ml. Ananas

1 tsk. Citronsyre

Ananas

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1 ml. Ananas

Appelsin

3 ml. Appelsin

1 tsk. Citronsyre

Appelsin

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

2 ml. Appelsin

Babymad

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

1,5 ml. Blå

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Æble

2 ml. Pære

2 ml. Banan

Banan

1 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1 tsk. Hvid Pulve

3 ml. Banan

Banan

3 ml. Banan

1 tsk. Citronsyre

Bananasplit

1 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

2 ml. Banan

½ ml. Jordbær

2 ml. Chokolade

Blomme

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

1 ml. Blomme

Blomme

3 ml. Blomme

1 tsk. Citronsyre

Blåbær

3 ml. Blåbær

1 tsk. Citronsyre

Boysenbær

3 ml. Boysenbær

1 tsk. Citronsyre

Brombær

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

2 ml. Brombær

Brombær

3 ml. Brombær

1 tsk. Citronsyre

Brumbassser

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

1 ml. Brombær

1 ml. Appelsin

California

2 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

1 ml. Appelsin

1 ml. Grapefrugt

Calypso

1 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

2,5 ml. Gul

½ ml. Ananas

1 ml. Abrikos

Champagnebrus

3 ml. Champagnebrus

1 ml. Citronsyre

Citron

2 ml. Citron

1 tsk. Citronsyre

Citrus-lime

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Citrus-Lime

Cola

3 ml. Cola

1 tsk. Citronsyre

Fersken

2 tsk. Citronsyre

2 ml. Gul

6 dr. Orange (Mørk)

2 ml. Fersken

Fersken

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Fersken

Granatæble

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Granatæble

Grape

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

1,5 ml. Grapefrugt

Grape

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Grapefrugt

Havanna

Del 1 ½ Af Massen

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

1 ml. Abrikos


Del 2 ½ Af Massen

1 knivspid Rød

1 ml. Lime

Træk noget af massen, lav striber

Hawai spsk ?

2 spsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1 ml. Lime

½ ml. Ananas

Hindbær

1,5 ml. Rød

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Hindbær

2 tsk. Citronsyre

Hindbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Hindbær

Hindbærkys

1 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

½ ml. Hindbær

2 ml. Chokolade

Honningmelon

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Honning Melon

Hyldeblomst

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Hyldeblomst

Jordbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Jordbær

Jordbær

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

2 ml. Jordbær

Jordbær med fløde

Del 1 ½ Af Massen

½ tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

2 ml. Jordbær


Del 2 ½ Af Massen

1 ml. Flødecreme

½ tsk. Hvid Pulve

Lav stribede bolsjer, tryk dem straks flade med en gaffel

Kamæleoner

Del 1 ⅓ Af Massen

2 tsk. Citronsyre

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Grapefrugt


Del 2 ⅓ Af Massen

1 ml. Grøn

1 ml. Lime


Del 3 ⅓ Af Massen

1 knivspid Gul

Kirsebær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Kirsebær

Kirsebær

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

2 ml. Kirsebær

Kiwi

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Kiwi

Kiwi

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

1 ml. Kiwi

Lime

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Lime

Lime

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

5 dr. Grøn

1,5 ml. Lime

Majacuja

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Maracuja

Mandarin

2 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

1,5 ml. Mandarin

Mango

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

4 ml. Mango

Mango

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Mango

Mon cheribolsjer

Del 1 ¾ Af Massen

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

1 ml. Kirsebær

2 ml. Chokolade


Del 2 ¼ Af Massen

3 dr. Sort

Lav stribede bolsjer

Passionsfrugt

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Passionsfrugt

Passionsfrugt

1 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

4 ml. Passionsfrugt

Peach melba

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

1 ml. Honning

1 ml. Fersken

½ ml. Hindbær

Pink-fantasi

2 tsk. Citronsyre

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Rød

1 ml. Appelsin

1 ml. Grapefrugt

Træk 1/2 af massen og lav striber

Pinocolada

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Pinacolada

Pære

2 tsk. Citronsyre

3 ml. Gul

½ ml. Grøn

4 ml. Pære

Pærer

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Pære

Pærevælling

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Grøn

3 ml. Grøn

3 ml. Pære

½ ml. Lime

½ ml. Bergamotte

Rabarber

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Rabarber

Rabarber

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

1 ml. Rød

1 ml. Pære

2 ml. Rabarber

Skovbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Skovbær

Skovbær

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

1,5 ml. Skovbær

Skovturs

Del 1 ¾ Af Massen

1 tsk. Citronsyre

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Skovbær

½ ml. Hindbær

1 ml. Jordbær


Del 2 ¼ Af Massen

1 knivspid Rød

Lav hvide bolsjer med røde striber. Træk evt. 1/2 af den røde masse

Solbær

2 dr. Sort

1,5 ml. Rød

1,5 ml. Solbær

Solbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Solbær

Solskins

½ ml. Orange (Mørk)

2 ml. Solbær

1 ml. Appelsin

Træk 1/2 af massen. Lav striber

Stikkelsbær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Stikkelsbær

Stikkelsbær

4 ml. Gul

6 dr. Grøn

1 ml. Kiwi

2 tsk. Citronsyre

(Kiwi og stikkelsbær smager næsten ens)

Sure kællinger

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1 ml. Citron

1 ml. Ananas

1 ml. Appelsin

Syrlige drops

2 tsk. Citronsyre

4 ml. Gul

1,5 ml. Citron

Tahiti

½ ml. Orange (Mørk)

2 ml. Kokos

½ ml. Ananas

Teenageprutter

1,5 ml. Brun

1 ml. Flødecreme

½ ml. Hindbær

2 ml. Cola

Tranebær

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Tranebær

Tropical

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Tropical

Tropisk frugt

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Rød

4 ml. Tropical

Tutti frutti

2 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

3 ml. Tutti-Frutti

Tutti-Futti

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Tutti-Frutti

Vandmelon

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Vandmelon

Æble

2 tsk. Citronsyre

1 ml. Grøn

2 ml. Æble

Æble

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Æble

Lakridsbolsjer

Abemad

2 spsk. Lakridspulver

2 ml. Rød

2 ml. Anis

2 ml. Kokos

Anarkistbolsjer

2 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Grøn

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Kiwi

Anismynte

1,5 ml. Rød

2 ml. Anis

½ ml. Pebermynte

Bismarksklumper

Del 1 ¾ Af Massen

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Pebermynte

1 ml. Eucalyptus


Del 2 ¼ Af Massen

1 ml. Rød

Lav rød og hvidstribede bolsjer

Blå qvikke

2,5 ml. Blå

4 tsk. Salmiakpulver

0,75 tsk. Mentholkrystal

2 ml. Anis

1 ml. Eucalyptus

Dalmantiner

1,5 spsk. Salmiakpulver

2 spsk. lakridskrymmel

Lakridskrymmelen æltes ind i massen så den sætter sig som sorte pletter i den hvide masse.

Dameskrå

2 ml. Sort

2 ml. Salmiakpulver

1 ml. Anis / stjerneanisolie

Dræbersnegle

1 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

1 knivspid Mentholkrystal

2 ml. Anis

Klip bolsjer på tværs og rul dem let, så de ligner snegle

Eucalyptus

1 ml. Grøn

1,5 ml. Eucalyptus

Friske spejdere

3 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Salmiakpulver

½ tsk. Mentholkrystal

1 ml. Anis / stjerneanisolie

Grønne dæmoner

1 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Grøn

½ ml. Gul

2 tsk. Salmiakpulver

1 ml. Kiwi

Grønne grise

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Grøn

2 ml. Eucalyptus

2 ml. Anis / stjerneanisolie

Heavy greens

½ tsk. Hvid Pulve

2,5 ml. Grøn

4 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Eucalyptus

Hot chokolate

Del 1 ½ Af Massen

1 spsk. kakaopulver

3 ml. Chokolade


Del 2 ½ Af Massen

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Cayenne peber

Lav en pølse af den røde del, og en flad plade af den brune

Hvepse

Del 1 ¼ Af Massen

3 dr. Sort

1 spsk. Lakridspulver

1 ml. Cayenne peber


Del 2 ¾ Af Massen

1 tsk. Citronsyre

1 knivspid Gul

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Citron

Lav striber, gør pølsen lidt flad og klip bolsjerne lige over, så de ligner aflange hvepse

Indianerhyl

5 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Sort

1 ml. Cayenne peber

Vend bolsjerne i lakridsekstrakt

Kloakslam

½ tsk. Hvid Pulve

1,5 ml. Grøn

2 spsk. Salmiakpulver

3 spsk. Lakridspulver

1 ml. Cayenne peber

Kongen af Danmark

1,5 ml. Rød

1,5 ml. Anis / stjerneanisolie

Kongen af Danmark

1,5 ml. Anis / stjerneanisolie

Kris-kras

Del 1 ¾ Af Massen

1,5 ml. Gul

2 spsk. Salmiakpulver

1 tsk. Mentholkrystal

1 ml. Anis

½ ml. Eucalyptus


Del 2 ¼ Af Massen

½ ml. Grøn

Lav gule bolsjer med grønne striber

Lakrids-salmiak

5 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Anis

Vend bolsjerne i lakridsekstrakt

Lakridsbolsjer, gammeldags

2 spsk. Lakridspulver

3 ml. Sort

1 ml. Anis / stjerneanisolie

Lakridskaramelbolsjer

2 ml. Flødekaramel

2 spsk. Lakridspulver

1 tsk. Salmiakpulver

Leni's Kloakslam

2 spsk. Salmiakpulver

3 spsk. Lakridspulver

1 ml. Cayenne peber

Lolitas favorit

2 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Banan

Rul evt. bolsjerne i lakridsekstrakt

Mentholbolsjer

2 tsk. Hvid Pulve

2 ml. Blå

0,8 tsk. Mentholkrystal

Pebermyntebolsjer

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Blå

1,5 ml. Pebermynte

Polarbjørne

1 tsk. Hvid Pulve

3 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Pebermynte

Træk massen til den bliver blank

Pyjamas

1 tsk. Hvid Pulve

2 ml. Blå

1 spsk. Salmiakpulver

½ ml. Eucalyptus

1 ml. Æble

Træk 2/3 af massen lysere. Lav stribede bolsjer

Ravklumper

1 tsk. Citronsyre

1 ml. Orange (Mørk)

½ ml. Ananas

1 tsk. Salmiakpulver

2 ml. Mango

Træk 3/4 af massen og lav striber

Røde hunde

2 tsk. Citronsyre

2 spsk. Salmiakpulver

1,5 ml. Rød

Skønheden og udyret

Del 1 ¾ Af Massen

1 tsk. Citronsyre

1 spsk. Salmiakpulver

½ tsk. Hvid Pulve

1,5 ml. Rød

2 ml. Hindbær


Del 2 ¼ Af Massen

3 dr. Sort

Lav lyserøde bolsjer med sorte striber

Solstik

3 spsk. Lakridspulver

1 tsk. Citronsyre

2 ml. Solbær

Spejderhagl

3 spsk. Lakridspulver

2 spsk. Salmiakpulver

1 ml. Anis / stjerneanisolie

Rul bolsjerne runde og vend dem i lakridsekstrakt

Spøgelsesbolsjer

Del 1 ½ Af Massen

½ ml. Sort

2 spsk. Lakridspulver

1 spsk. Salmiakpulver


Del 2 ½ Af Massen

1 ml. Grøn

1 ml. Eucalyptus

Lav en pølse af 1/3 af den sorte masse og læg et slag af den grønne udenom. Læg så det sidste sorte yderst. Del pølsen i 3 pølser og læg dem sammen.

Sweet & hot

Del 1 ½ Af Massen

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Orange (Mørk)

1,5 ml. Appelsin


Del 2 ½ Af Massen

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Cayenne peber

Lav 2 lige store plader af de to halvdele, læg dem ovenpå hinanden og rul dem i en spiral.

Sælunger

1,5 ml. Grøn

2 spsk. Salmiakpulver

2 ml. Eucalyptus

2 ml. Anis / stjerneanisolie

En stang knust engelsk lakrids (Nemmest: Pak det først i en pose, kom det i fryseren, når det er koldt knuses det med en hammer)

Sølvræve

2 ml. Hvid Pulve

0,25 tsk. Mentholkrystal

1 ml. Anis

Bolsjemassen "trækkes" lysegrå

Fløde, Kakao bolsjer

Abrikos-rus

1 tsk. Citronsyre

½ ml. Orange (Mørk)

2 ml. Abrikos

4 ml. Cognac

Banandrøm

4 ml. Gul

4 ml. Banan

4 ml. Cognac

Black out

2 ml. Sort

½ ml. Mocca (Kaffe)

4 ml. Cognac

Café Olé

½ ml. Brun

1 ml. Flødecreme

½ ml. Mocca (Kaffe)

Café Olivia

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Mocca (Kaffe)

4 ml. Flødekaramel

2 ml. Rom

Cappuccino

1 spsk. kakaopulver

½ ml. Mocca (Kaffe)

1 ml. Vanille

1 ml. Flødecreme

Chok-amok

1 ml. Brun

10 dr. Orange (Mørk)

2 ml. Chokolade

1 dr. Ingefær

Chokolade

1,5 ml. Brun

2 ml. Chokolade

Chokomel

3 ml. Flødekaramel

1 ml. Chokolade

Evt. knuste hårde flødekarameller

Cognac

1 ml. Gul

6 ml. Cognac

Filurer

1 tsk. Citronsyre

1 spsk. kakaopulver

2 ml. Abrikos

1 ml. Lime

Flødebolsjer

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Flødecreme

Fyldte chokolader

1 ml. Brun

4 ml. Cognac

2 ml. Chokolade

Honolulubolsjer

2 ml. Kokos

1 ml. Rom

1 spsk. kakaopulver

Jamaica-bolsjer

1 knivspid Rød

2 ml. Banan

1 ml. Appelsin

½ ml. Ananas

1 ml. Rom

Kakaobolsjer

3 spsk. kakaopulver

1 ml. Appelsin

Kokosboller

1 ml. Brun

1 ml. Flødecreme

2 ml. Kokos

2 ml. Chokolade

Krydderkaffe bolsjer

1 ml. Brun

1 ml. Mocca (Kaffe)

1 ml. Appelsin

1 dr. Kanel

1/2 af massen, læg det sammen, klip og rul bolsjerne runde

Malibu bolsjer

1 tsk. Hvid Pulve

2 ml. Kokos

1 ml. Rom

Mexikaffe bolsjer

1 ml. Sort

1 ml. Mocca (Kaffe)

2 ml. Flødekaramel

1 dr. Kanel

Milkshakebolsjer

1 ml. Flødecreme

1 spsk. kakaopulver

2 ml. Kokos

Negerkys

Del 1 ¾ Af Massen

1 tsk. Hvid Pulve

1 ml. Flødecreme

3 ml. Chokolade


Del 2 ¼ Af Massen

2 ml. Brun

Lav stribede bolsjer

Panama bolsjer

2 spsk. kakaopulver

1 ml. Flødecreme

2 ml. Rom

2 ml. Cognac

Rom & Cola bolsjer

½ ml. Citronsyre

1 ml. Brun

2 ml. Rom

4 ml. Cola

Rombolsjer (Jamaica-rom)

1 ml. Brun

2 ml. Rom

Træk evt. massen lysere

Romtoddybolsjer

1 tsk. Citronsyre

3 ml. Gul

1 ml. Rom

Skildpadder

1 spsk. kakaopulver

4 ml. Cognac

1 ml. Flødecreme

½ ml. Pebermynte

Skrub af bolsjer

½ ml. Brun

½ ml. Mocca (Kaffe)

1 ml. Flødecreme

4 ml. Cognac

Træk 1/2 af massen. Lav striber.

Skumbananbolsjer

Del 1 ½ Af Massen

1 spsk. kakaopulver

1 ml. Chokolade


Del 2 ½ Af Massen

3 ml. Gul

½ tsk. Hvid Pulve

2 ml. Banan

Lav en pølse af den gule, og 2 pølser brun, der sættes på hver side af den gule. Gør denne pølse flad og klip lige over, så bolsjerne ligner bananer.

Sørøverbolsjer

1 ml. Flødecreme

½ ml. Ananas

2 ml. Kokos

1 ml. Rom

Søde og blandede bolsjer

Astronauter

Del 1 ¾ Af Massen

1 tsk. Citronsyre

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Anis

1 ml. Kirsebær


Del 2 ¼ Af Massen

3 dr. Sort

1 ml. Chokolade

Cherry-cola

1 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Rød

1 ml. Kirsebær

3 ml. Cola

Colabolsjer

1 tsk. Citronsyre

1,5 ml. Brun

6 ml. Cola

Dronningen af Danmark

Del 1 ⅔ Af Massen

1 tsk. Citronsyre

½ tsk. Hvid Pulve

1 ml. Grøn

2 ml. Ananas

½ ml. Flødecreme

1 ml. Vanille


Del 2 ⅙ Af Massen

1 knivspid Hvid Pulve


Del 3 ⅙ Af Massen

1 knivspid Gul

Bolsjet kan også laves med de samme smagsstoffer, men kun med gul farve

Flødekaramelbolsjer

1,5 ml. Brun

4 ml. Flødecreme

Ingefærbolsjer

1 ml. Gul

1 ml. Ingefær

Kokomynte

1 ml. Grøn

½ ml. Pebermynte

4 ml. Kokos

Kokosbolsjer

½ tsk. Hvid Pulve

4 ml. Kokos

Evt. 3 spsk. kokosmel

Myntechock

1 ml. Brun

2 ml. Chokolade

1 ml. Pebermynte

Træk massen skinnende

Vanille

2 ml. Vanille

Vanillebolsjer

2 ml. Vanille

1 tsk. Hvid Pulve

Vanilledrøm

1 ml. Vanille

1 tsk. Hvid Pulve

2 ml. Flødekaramel